Amazon lanceert de Echo Look camera

Amazon voeg opnieuw een stukje hardware aan haar Echo lijn toe. De lijn bestond tot nu toe vooral uit speakers met in de hoofdrol de bekende, beminde en niet in Nederland te verkrijgen Alexa. Alexa krijgt nu dus een oogje op jou ;-).

De Echo Look is een IP camera die niet gericht is op beveiliging. De camera is er om Alexa meer input te geven over jou als gebruiker. Er zit namelijk een sensor in waarmee diepte gemeten kan worden. Zo kan de camera je onder anderen styling advies geven. Wanneer je met jouw outfit voor de camera staat, zal Alexa op basis van de feedback van vele stylisten aangeven wat je moet veranderen om echt in het modebeeld te passen.

Beschikbaarheid

Natuurlijk is de Echo Look alleen verkrijgbaar in de landen waar Amazon haar Alexa heeft uitgerold. De Echo Look gaat in de VS $200 kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram