Venz introduceert twee multi-room speakers

Venz heeft twee nieuwe multi-room speakers aan haar assortiment toegevoegd. Het gaat om de A5-W en de A502. Beiden combineren traditionele WiFi multi-room functies met een aantal andere opties.

Venz A5-W

De meest bijzondere uit de set is de Venz A5-W (boven afgebeeld). Een compacte speaker voor op het nachtkastje. De speaker combineert multi-room functionaliteit met een wekker, FM radio en LED lamp. De LED lamp is in drie niveaus dimbaar. De bediening gaat via smart touch. Er zit zelfs nog een accu in zodat je de Venz A5-W met je mee kunt nemen. Bijvoorbeeld tijdens zomeravonden in de tuin.

Venz A502

Opgebouwd in een volledig aluminium behuizing is de Venz A502 één van de nieuwe high-end modellen van het Nederlands-Chinese merk. Dit draagt ook bij aan het totale gewicht van 4 KG. De kwaliteit wordt verder duidelijk aan het feit dat je er 24-bit audio op af kunt draaien. Uiteraard kent de multi-room app van Venz ook ondersteuning voor Tidal. Hoewel Venz in haar persbericht niet communiceert over de speakerdrivers die in deze speaker zitten, heeft het geheel wel een gecombineerd verbruik van 25 Watt en dat is een goede indicator voor de kracht die de speaker kan leveren.

Beschikbaarheid

De Venz A5-W gaat €69,95 kosten. De Venz Venz A502 gaat €199,95 kosten. Venz levert drie jaar garantie op de speakers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.