Al zolang ik consoles koop, kom ik ze tegen. Stickers om consoles op een goedkope manier toch echt een eigen uiterlijk te geven. Toch schijn je het met de Switch niet te moeten willen. Één van de voornaamste makers van deze stickers waarschuwt de gebruiker.

De waarschuwing komt van dbrand. Het bedrijf lijkt fors te hebben geïnvesteerd in een module om stickers te bestellen en natuurlijk de vormen om de stickers goed te kunnen plakken. Het bedrijf staat ook bekend omdat het voornamelijk met premium materialen van 3M werkt.

Uit ervaring is het bedrijf er achter gekomen dat de plaklagen van stickers grote invloed hebben op de plastics die Nintendo gebruikt. Het lijkt wel of stickerlijm zich in het plastic vreet zoals je op bovenstaande foto al ziet.

De mensen van dbrand zijn niet de enige stickermakers en zeker niet de enigen die 3M gebruiken. Het bedrijf adviseert gamers dan ook om absoluut geen stickers op de Nintendo Switch te plakken om zo zware beschadigingen te voorkomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.