Baselworld 2017 is één van dé plekken om nieuwe smwartwatches te presenteren voor de high-end consument. Daarbij heeft Samsung besloten een nieuwe niche in de wereld van de smartwatches te betreden. Het aloude zakhorloge.

Het nieuwe concept van Samsung is gebouwd op de technologie van de Galaxy S3. Het uurwerk wordt door Samsung gecombineerd met zowel een echt kompas als een echt analoog uurwerkje. Dit uurwerkje is op de achterkant van het zakhorloge geplaatst terwijl het kompas verwerkt zit in de klep. Het kompas is deels opgebouwd op glas zodat je als gebruiker ook zicht hebt op de wijzerplaat van de smartwatch.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.