Logitech heeft vandaag het Logitech G Pro keyboard gepresenteerd. Het nieuwe keyboard richt zich op de pro gamer die regelmatig naar lanparty’s gaat. Het keyboard heeft Logitech’s eigen mechanische Romer-G toetsen.

De Logitech G Pro is een tenkeyless keyboard. Met andere woorden, het numpad is weggelaten. Hierdoor levert het keyboard meer comfort wanneer je deze moet inpakken en je houdt natuurlijk veel meer ruimte over voor de muis. Ook met de USB kabel is rekening gehouden met mobiliteit. Die kan gewoon losgetrokken worden van het toetsenbord. Handig!

De Romer-G toetsen van Logitech zijn mechanische toetsen die alleen voor Logitech worden geproduceerd. Daarmee kan Logitech zich dus goed onderscheiden van de concurrentie die doorgaans allemaal dezelfde Cherry toetsen inkopen. De Romer-G toetsen hebben een short-throw actuation point van 1,5 millimeter waardoor de toetsaanslagen tot 25% sneller worden geregistreerd dan bij gewone toetsen. En dat is natuurlijk heel belangrijk. Natuurlijk is het Logitech G Pro gaming keyboard voorzien van aanpasbare RGB verlichting. Elke knop is instelbaar.

Beschikbaarheid

Het Logitech G Pro keyboard is vanaf deze maand verkrijgbaar voor €149.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.