GadgetGear.nl
Hexagon Achteruitrijcamera voor de fiets

Hexagon, de achteruitrijcamera voor op de fiets

In high-end auto’s is de achteruitrijcamera al lang niets bijzonders meer. Voor de fiets is dat een ander verhaal. En het is niet echt een achteruitrijcamera. Het is een hulpmiddel om voor je te zien, we je van achteren inhaalt en meer.

De Hexagon is een Full HD camera die permanent streamt naar jouw smartphone. Daarbij is het de bedoeling dat je jouw smartphone op het stuur hebt gemonteerd. De camera zorgt ervoor dat je altijd weet wat er achter he gebeurt. Het is zelfs mogelijk om de beelden direct te streamen.

Naast een camerafunctie, werkt de Hexagon ook als volwaardige fietsverlichting. Inclusief richtingaanwijzers achter die aangestuurd worden door de app of de afstandsbediening op het stuur. Dat wil zeggen, er komt ook een Ligt versie zonder de verlichting. En mocht je smartphone zonder stroom komen te zitten, dan is de Hexagon ook nog een powerbank.

Hoewel je beelden kunt streamen naar je smartphone, kun je de Hexagon ook als actioncam gebruken en beelden rechtstreeks op een microSD kaartje op laten slaan. De camera kan 32GB kaarten aan wat goed is voor 4 uur opslag. Een g-krachten meter kan bovendien ongelukken meten en automatisch notificaties uitsturen. Voor ouders is het ook mogelijk om de locatie van kinderen in de gaten te houden. Of in ieder geval de fiets.

Beschikbaarheid

De Hexagon staat nu op IndieGoGo.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten