GadgetGear.nl

Gerucht: Amazon gaat VOIP integreren met haar Alexa

Een kleine stap van Amazon, een grote stap voor de Alexa gebruiker. Amazon zou van plan zijn om met behulp van Alexa VOIP diensten aan te gaan bieden. Net als bij Skype zouden Alexa gebruikers gemakkelijk met elkaar in gesprek moeten kunnen komen. Bij apparaten met Alexa en een camera zouden zelfs videogesprekken tot de mogelijkheden behoren.

Amazon’s Alexa zag voor het eerst het levenslicht op de Echo speaker van de digitale grootgrutter. Inmiddels hebben zowel Amazon als vele anderen al hardware met ondersteuning voor Alexa op de markt gebracht. Hoewel de assistent vrijwel niet beschikbaar is buiten de VS, is het één van de meest begerenswaardige digitale assistenten geworden.

Het ontwikkelen van extra functies via Alexa kan door iedereen gedaan worden. Dit door zogenaamde skills te ontwikkelen. Zo kunnen gebruikers bijvoorbeeld smart home componenten aan Alexa toevoegen om zo via spraak bijvoorbeeld de temperatuur in huis aan te passen.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten