We zitten in ons achtste jaar en hebben een belangrijke mijlpaal bereikt. Dit wat je leest is bericht 10.001 dat voor onze site is geschreven. Inderdaad. We zijn door de 10.000 heen en delen graag een kleine blik achter de schermen.

Niet alleen heeft het team van vrijwilligers in krap 8 jaar 10.000 nieuwsberichten en reviews voor jullie geschreven, maar hebben we deze maand voor het eerst meer dan 4.000 unieke bezoekers op één dag mogen verwelkomen. En daar stoppen de grote getallen nog niet.

We hebben namelijk 82.636 reacties onder deze berichten als spam mogen markeren. Inderdaad. Spammers weten GadgetGear.nl ook goed te vinden. En dan zijn er nog 1.759 reacties geweest waar we van houden. Bezoekers die vragen stellen. Bezoekers die kritisch zijn op ons. Allemaal even welkom. En dan zijn er nog de 14 vrijwilligers die zorgen dat we hier dagelijks iets te schrijven hebben. Toppers. Allemaal!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.