Asus komt met een nieuwe ultrabook voor de zakelijke markt. De Asuspro B9440 combineert de rekenkracht van een Intel i5 of Intel i7 met een 14 inch display in een kleine en lichte notebook.

De Asuspro B9440 is uitgerust met een 14 inch display op Full HD resolutie. Welke displaytechniek erin zit is nog niet gecommuniceerd door Asus, maar het merk geeft wel aan dat het een anti-reflectie laag over het display heen heeft gelegd. Het systeem is verkrijgbaar met Windows 10 of Windows 10 Pro.

Asus Asuspro B9440 Plat

Er komen niet alleen uitvoeringen met verschillende processors, maar ook op andere gebieden varieert de chipset. Zo krijg je 8GB of 16GB aan intern LPDDR3 werkgeheugen en maximaal 512GB aan M.2 SSD opslagruimte. Je krijgt 2 USB 3.1-C poorten waarvan je één gebruikt voor de lader. Daarnaast zit er een speaker/microfoon combi-poort op. Je krijgt een vingerafdruksensor, een Harman/Kardon speaker systeem en een 48W accu waarmee je zo’n 10 uur moet kunnen werken. Het geheel weegt net iets meer dan een kilo. De behuizing is gemaakt van magnesium.

Beschikbaarheid

De verschillende uitvoeringen krijgen prijskaartjes van €1.299 tot €1.599.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.