The Unseen introduceert haarverf dat van kleur verandert

Zwart haar, of toch rood? Waarom niet beiden. Nee, we zijn geen fashionbloggers hier bij GadgetGear.nl. Het gaat hier om pure innovatie en daar houden we wel van. The Unseen heeft namelijk een haarverf ontwikkeld dat van kleur kan veranderen op basis van temperatuur.

Oké, ik heb nog hele oude Matchbox auto’s die dat ook konden. Maar voor haarkleuring is de nieuwe verf uniek te noemen. Is het koud, is het haar zwart. Naarmate het warmer wordt, kleurt de haarverf roder en onderstaande video laat zien dat de verf erg snel reageert.

The Unseen heeft hiervoor een nieuwe, chemische samenstelling moeten ontwikkelen. The Unseen garandeert dat het niet schadelijk is voor het haar. Of in ieder geval niet schadelijker dan reguliere verf.

The Unseen presenteerde de verf tijdens de London Fashion Week. Of en wanneer het in de winkel ligt weten we nog niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events