Zeg je Technics, dan zeg je draaitafels. Het merk staat bijna synoniem voor de productcategorie. Met de SL-1200GR en SL-1210GR introduceert het merk twee direct aangedreven draaitafels die gebaseerd zijn op Technics’ eigen SL-1200G referentie model.

Ook deze modellen zijn weer vooral gericht op de DJ’s. De SL-1200GR en SL-1210GR moeten duurzaam van kwaliteit zijn, schokbestendig en de aandrijving moet betrouwbaar zijn. Bovendien zijn de draaitafels uiteraard voorzien van een instelbaar toerental.

Ten opzichte van het SL-1200G referentiemodel is het ontwerp wat aangepast en zijn vooral andere materialen gebruik. Zo is de kernloze motor opnieuw ontwikkeld en is de rotatiecontrole gebaseerd op dezelfde systemen die gebruikt worden in Blu-Ray spelers waar nauwkeurigheid erg belangrijk is. Het grote verschil tussen de SL-1200GR en SL-1210GR is de kleur. De 1200 is zilver, de 1210 zwart.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.