GadgetGear.nl
Rikomagic MK22/Plus

Rikomagic lanceert de MK22/Plus 4K Android mediaplayer

Distributeur Warbout Distributie heeft aangegeven dat de nieuwe MK22/Plus van Rikomagic in Nederland is gelanceerd. De MK22/Plus is een Android mediaplayer met volledige ondersteuning voor 4K TV’s.

De Rikomagic MK22/Plus draait op de 64-bit Amlogic s912 octa-core chipset die we al vaker in 4K mediaplayers zijn tegengekomen. Een chipset die doorgaans erg goed presteert. Bovendien brengt deze ondersteuning voor dual-band WiFi waardoor draadloos internet stabiel genoeg moet zijn om ook in 4K te streamen. De chipset biedt 32GB aan interne opslagruimte en er is de mogelijkheid om een SD kaart te plaatsen. Is WiFi toch niet zo goed in jouw huis, is het ook mogelijk om de LAN aansluiting te gebruiken. Op welke versie van Android de mediaplayer draait is niet gecommuniceerd. Wel is hij standaard voorzien van apps als YouTube en Kodi.

Update 19-02-17: Inmiddels weten we dat de Rikomagic MK22/Plus wordt uitgeleverd met Android 6.

Beschikbaarheid

De Rikomagic MK22/Plus is nu verkrijgbaar voor €119,95.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten