Rikomagic lanceert de MK22/Plus 4K Android mediaplayer

Distributeur Warbout Distributie heeft aangegeven dat de nieuwe MK22/Plus van Rikomagic in Nederland is gelanceerd. De MK22/Plus is een Android mediaplayer met volledige ondersteuning voor 4K TV's.

De Rikomagic MK22/Plus draait op de 64-bit Amlogic s912 octa-core chipset die we al vaker in 4K mediaplayers zijn tegengekomen. Een chipset die doorgaans erg goed presteert. Bovendien brengt deze ondersteuning voor dual-band WiFi waardoor draadloos internet stabiel genoeg moet zijn om ook in 4K te streamen. De chipset biedt 32GB aan interne opslagruimte en er is de mogelijkheid om een SD kaart te plaatsen. Is WiFi toch niet zo goed in jouw huis, is het ook mogelijk om de LAN aansluiting te gebruiken. Op welke versie van Android de mediaplayer draait is niet gecommuniceerd. Wel is hij standaard voorzien van apps als YouTube en Kodi.

Update 19-02-17: Inmiddels weten we dat de Rikomagic MK22/Plus wordt uitgeleverd met Android 6.

Beschikbaarheid

De Rikomagic MK22/Plus is nu verkrijgbaar voor €119,95.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram