Philips introduceert de ultraslanke 245C7QJSB Moda Monitor

Ultraslank is hij, de nieuwe Moda 245C7QJSB van Philips. Een scherm met een beelddiagonaal van 24 inch dat niet alleen dun is. Philips heeft ook haar best gedaan de randen zo dun mogelijk te maken.

Op het dunste stuk meet de Moda 245C7QJSB slechts 5,2 mm dik. De randen naast en boven het display zijn 2,5 mm dik. Deze dunne randen maken het ook heel prettig om een multi-schermopstelling te bouwen met deze monitoren. Aansluiten gaat via HDMI of DisplayPort.

De beeldplaat in de nieuwe monitor heeft een Full HD resolutie. Daarnaast heeft Philips deze voorzien van Ultra Wide Color technologie. Dit zou tot betere details in het beeld moeten leiden doordat de monitor een groter kleurbereik heeft. De monitor is ook voorzien van Philips’ Flicker Free technologie, SmartContrast en SmartImage. De kijkhoek ligt op 178 graden.

Beschikbaarheid

De Philips Moda 245C7QJSB ligt vanaf deze maand in de winkel voor €219.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events