GadgetGear.nl
Netgear Nighthawk M1

Netgear introduceert de eerste Nighthawk router voor 4G

Netgear’s Nighhawk lijn staat al jaren bekend als dé high-end oplossing voor jouw draadloze netwerk thuis. Met de introductie van de Nighthawk M1 introduceert Netgear nu de eerste Nighthawk voor onderweg. Een compacte router die gigabit snelheden kan behalen en natuurlijk van een accu is voorzien.

Netgear lanceert de Nighthawk M1 voor het eerst in Australië, samen met het mobiele netwerk Telstra. Daar kan de Nighthawk op het 4G netwerk snelheden tot 1 gigabit per seconde behalen. Bovendien kan de processor in de Nighthawk M1 tot 20 gebruikers tegelijk bedienen. Via de twee USB poorten (waaronder USB-C) is het mogelijk om bestanden direct vanaf de router te streamen. De accu gaat 24 uur mee en er zijn aansluitingen voor externe antennes mocht dit nodig zijn om het bereik te vergroten.

Beschikbaarheid

Voorlopig gaat Netgear de Nighthawk M1 alleen nog in Australië aanbieden.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten