Netgear introduceert de eerste Nighthawk router voor 4G

Netgear Nighthawk M1

Netgear’s Nighhawk lijn staat al jaren bekend als dé high-end oplossing voor jouw draadloze netwerk thuis. Met de introductie van de Nighthawk M1 introduceert Netgear nu de eerste Nighthawk voor onderweg. Een compacte router die gigabit snelheden kan behalen en natuurlijk van een accu is voorzien.

Netgear lanceert de Nighthawk M1 voor het eerst in Australië, samen met het mobiele netwerk Telstra. Daar kan de Nighthawk op het 4G netwerk snelheden tot 1 gigabit per seconde behalen. Bovendien kan de processor in de Nighthawk M1 tot 20 gebruikers tegelijk bedienen. Via de twee USB poorten (waaronder USB-C) is het mogelijk om bestanden direct vanaf de router te streamen. De accu gaat 24 uur mee en er zijn aansluitingen voor externe antennes mocht dit nodig zijn om het bereik te vergroten.

Beschikbaarheid

Voorlopig gaat Netgear de Nighthawk M1 alleen nog in Australië aanbieden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.