Arjan Olsder
Arjan Olsder

MWC: Dit zijn de Wiko WIM, WIM Lite, Upulse, Upulse Lite en Sunny Max

Wiko laat er geen gras over groeien tijdens het Mobile World Congress. In één klap lanceert het Franse merk vijf nieuwe smartphones voor de Nederlandse markt.

Wiko Wim

Met haar nieuwe WIM smartphone gaat Wiko zich helemaal storten op de liefhebber van fotografie en film. In deze Android smartphone legt Wiko een dubbele camera. Hiervoor selecteerde het bedrijf de 13 megapixel IMX258 beeldsensoren van Sony. Het gaat om een opstelling waarbij één camera het beeld in zwart-wit vastlegt en de andere deze inkleurt. Hierdoor ontstaan doorgaans hogere contrasten en betere details. Voor de beeldtechnologie heeft Wiko samengewerkt met het bekende DxO en Vidhance. Ook op de selfie camera is niet bespaard. Je krijgt voor 16 megapixels.

De Wiko Wim krijgt een 5,5 inch amoled display en draait op een Qualcomm Snapdragon 626 chipset. Dit geeft het toestel onder anderen ondersteuning voor NFC, multi-bluetooth en QuickCharge 3.0. De accu meet 3.200mAh en het toestel is geschikt voor 4G cat 6.

Wiko Wim Lite

De Wiko Wim Lite heeft, net als de bovengenoemde Wiko Wim, een passie voor fotografie. 16 megapixels voor, 13 megapixels achter. Meer details geeft Wiko niet in haar persbericht.

Wiko Upulse

De Upulse van Wiko richt zich duidelijk meer op entertainment. Hier krijg je een 5,5 inch HD display. Het toestel is gericht op de multimedia ervaring, maar meer details over het toestel geeft het persbericht nog niet.

 

Upulse Lite

Dezelfde smartphone, maar dan wat goedkoper is ook hier de gedachte. De Wiko Upulse Lite heeft een 5,2 inch HD display, 13 megapixels achter en 8 megapixels voor met selfie flitser.

Wiko Sunny Max

De Wiko Sunny Max krijgt een 4 inch display mee en draait op een quad-core 1.2GHz chipset. Er is dual-sim ondersteuning en ondersteuning voor microSD. Je krijgt 5 megapixels achter en 2 megapixels voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.