Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

MWC: Sandisk brengt 256GB opslagruimte naar de iPad en iPhone

Opslagruimte blijft het grootste probleem voor iOS en SanDisk heeft daar al een tijdje leuke oplossingen voor. Binnen deze oplossingen komt SanDisk nu ook met de mogelijkheid om tot 256GB aan opslagruimte aan iOS apparaten toe te voegen.

Hiervoor komt SanDisk met 256GB uitvoeringen van de iXpand en de Connect Wireless Stick. Hierdoor wordt het mogelijk om enorme hoeveelheden data met je mee te nemen. SanDisk bereidt zich hiermee ook al een beetje voor op de groeiende populariteit van 4K content. Ook al kan jouw apparaat niet die resolutie weergeven, is het toch fijn als je de enorme bestanden wel met je mee kan nemen om onderweg te bekijken. Daarnaast is het nu mogelijk om vanaf de iXpand beelden direct naar de Chromecast te sturen waardoor de stick weer een stuk nuttiger is geworden.

Beschikbaarheid

De SanDisk iXpand 256GB en SanDisk Connect Wireless 256GB gaan €269,95 kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.