Picture of Bas
Bas

MWC: Nieuwe Lenovo Yoga en tablets

Het regent nieuws op de MWC 2017 en Lenovo doe na de Moto G5 nog wat duiten in het zakje. Ze introduceren de Lenovo Tab 4, de Miix 320 en de nieuwe Yoga aan.

Lenovo Tab 4: tablets met 2 opties

In de Lenovo Tab 4 serie zijn vier krachtige tablets geïntroduceerd. De Lenovo Tab 4 8 en Lenovo Tab 4 10 zijn zeer geschikt voor een multimedia-ervaring door de dubbele speakers en Dolby Atmos®. Daarnaast zijn deze tablets ook als premium beschikbaar: de Tab 4 8 Plus en Lenovo Tab 4 10 Plus met onder andere een full HD-beeldscherm, krachtige processors en een batterij die tot twaalf uur mee gaat. Naast de nieuwe tablets lanceert Lenovo ook twee optionele packs: een specifiek voor kinderen en een voor productiviteit.

Miix 320 met LTE

De Miix 320 is een lichtgewicht 10.1-inch tablet en laptop in één. De lichtgewicht laptop van maar 550 gram1 wordt door het verwijderbare toetsenbord eenvoudig getransformeerd tot tablet en gaat tot tien uur mee.2 Gebruikers kunnen bijna overal verbinding maken via LTE.

Nieuwe modellen in de Yoga-serie

Voor multitaskers zijn nieuwe Yoga-modellen bekendgemaakt. De Yoga 720 en 520 zijn leverbaar in 13, 14 en 15 inch-modellen. The 15-inch Yoga 720 is het meest krachtige converteerbare toestel in zijn klasse en wordt geleverd met de 7th Generation Intel® Core™ processors en ultrasnelle Thunderbolt 3 en gaat negen uur mee. Voor gebruikers die op zoek zijn naar een ultradun design, is de 13 inch Yoga 730 geïntroduceerd. Met 14.3 mm is deze uitvoering 17 procent dunner dan de vorige. De converteerbare apparaten geven gebruikers de vrijheid en flexibiliteit door de verschillende standen.

Beschikbaarheid

De Miix 320 is in april beschikbaar vanaf € 269,-  De Yoga 720 en 520 worden gefaseerd op de markt gebracht medio april met een vanaf prijs van € 599,- En de Tab 4 is vanaf Mei beschikbaar met een prijs vanaf € 169,-.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.