MWC: Dit zijn de Lenovo Moto G5 en G5 Plus

Lenovo Moto G5

Een nieuw jaar, een nieuwe serie Moto G smartphones van Lenovo. Een serie die over de jaren bekend is komen te staan om de prijs/kwaliteit verhouding. Android Smartphones zonder al teveel bloatware. En dit jaar zijn het dan ook de Moto G5 en Moto G5 Plus die Lenovo presenteert.

Lenovo Moto G5

De Lenovo Moto G5 draait op de Qualcomm Snapdragon 430 chipset. Deze heeft een octa-core processor met alle 8 rekenkernen op 1.4GHz. Gamers krijgen toegang tot de Adreno 505 GPU die op 450MHz is geklokt. Er ligt afhankelijk van de uitvoering 2GB of 3GB aan werkgeheugen in en 16GB of 32GB aan opslagruimte.

Het display meet 5 inch en heeft een Full HD resolutie. Achter krijg je een 13 megapixel camera en 5 megapixels voor. Filmen doe je in Full HD. Er is ondersteuning voor Bluetooth 4.1 en dual-band WiFi.

Lenovo Moto G5 Plus

De Lenovo G5 Plus is alweer een heel ander toestel dan de reguliere G5. Dit begint bij de Chipset. Dit is nu de Qualcomm Snapdragon 625 die ook aanwezig is in de BlackBerry KeyOne, Asus ZenFone 3 Max, Moto Z Play en Huawei Nova. Deze beschikt over 8 rekenkernen op 2.0GHz en een 650MHz Adreno 506 GPU. Hier krijg je 3GB aan werkgeheugen en 32GB interne opslagruimte met de mogelijkheid er een micro-SD bij te plaatsen.

Lenovo Moto G5 Plus

Het display van de Moto G5 Plus meet 5,2 inch en is eveneens Full HD. Je krijgt een 12 megapixel camera die een stuk lichtgevoeliger is en voor wederom 5 megapixels voor selfies. Filmen kan met deze wel in 4K op 30 frames per seconde. Ook hier is bluetooth 4.2 aanwezig en ondersteuning voor dual-band WiFi.

Beschikbaarheid

De Lenovo Moto G5 3GB ligt vanaf maart in de winkel voor €199. De Moto G5 Plus ligt vanaf de lente in de winkel voor €279.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.