Arjan Olsder
Arjan Olsder

Logitech presenteert de Spotlight presenter

Logitech heeft met de Spotlight een nieuwe afstandsbediening voor presentaties gepresenteerd. De nieuwe afstandsbediening is een stuk kleiner en gaat veel verder dan slechts nieuwe slides laten zien en een groene laserpointer om iets aan te wijzen.

De nieuwe Spotlight van Logitech stelt je in staat om tijdens de presentatie jouw content te vergroten en uit te lichten. Hierdoor is het gemakkelijker om wat je presenteert duidelijker neer te zetten. Er zit ook functionaliteit in die vergelijkbaar is met een airmouse. Zo kun je een pointer op het scherm zetten om gemakkelijk een link te openen of een video af te spelen.

 

Nieuw is dat de Spotlight ook met een eigen app komt. Vanuit de app zijn trilsignalen in te stellen zodat je weet wanneer je bijna door jouw tijd heen bent, maar kun je bijvoorbeeld ook het volume aanpassen op basis van handbewegingen.

Net als bij de vorige presentatieoplossing zit er een USB dongle bij. Of deze ook weer in de presenter opgeborgen kan worden weten we nog niet. Logitech gebruikt voor de verbinding Bluetooth Smart technologie. Dus theoretisch krijg je een bereik van 30 meter. De Spotlight is voorzien van smart charging. Een minuut laden zorgt er al voor dat je enkele uren gebruik kunt maken van de Spotlight.

Beschikbaarheid

De Logitech Spotlight gaat €129,99 kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.