Huawei start verkoop Mate 9 Porsche Design in Nederland

Huawei heeft toch besloten haar meest exclusieve smartphone in Nederland te gaan verkopen. Het gaat om de speciale Porsche Design uitvoering van de Huawei Mate 9.

De Porsche Design versie van de Mate 9 onderscheidt zich in eerste instantie vooral door het gebruik van een gebogen display. In thuisland China verkoopt Huawei een Mate 9 Pro die dezelfde specs heeft, maar dan zonder de Porsche Design branding en accessoires. Dus een upgrade naar 6GB werkgeheugen en 256Gb aan interne opslag ten opzichte van de features van de Mate 9.

Want daar zit ook een belangrijk verschil. De Porsche Design versie is meer een totaal ervaring met de Porsche Design accessoires die erbij zitten.

Beschikbaarheid

De Huawei Mate 9 Porsche Design gaat € 1.399 kosten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram