Huawei start uitrol Android 7 naar Honor 8

Gebruikers van de Honor 8 kunnen één dezer dagen/weken een updatebericht op hun smartphones verwachten. Huawei is gestart met de uitrol van Android 7 en EMUI 5 naar het topmodel van het Honor merk.

Hoe snel je een berichtje krijgt is nog niet helemaal duidelijk. Het gaat om een wereldwijde uitrol. De kans is klein dat Huawei alle toestellen in één dag zou willen upgraden. Hoe dan ook, als je een Honor 8 hebt, komt de update er snel aan.

EMUI 5 brengt onder Android 7 de app drawer terug op jouw Honor 8. Zo kun je alle apps die je zelden gebruikt van jouw homescreen halen en een beetje overzicht houden. Je krijgt een nieuw notificatie scherm en er is nog een grote hoeveelheid features die je erbij krijgt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.