Samsungs nieuwe high-end tablet is de Galaxy Tab S3. Samsung begon onlangs de tablet te teasen, maar we kunnen nu al alle specs met je delen. Vanavond zal de tablet naar alle waarschijnlijkhed naast de Galaxy S8 serie gepresenteerd worden.

De Samsung Galaxy Tab S3 is de eerste S series tablet met ondersteuning voor de S-Pen. Er komt zowel een LTE (cat 6) als een WiFi versie van de tablet. Het display heeft een doorsnede van 9,7 inch en een 4:3 QXGA (2.048 x 1.536) pixels resolutie en een helderheid van 1.000 nits. De accu in de Android tablet zal een capaciteit hebben van 6.000mAh. De vingerafdrukscanner zit onder de homeknop onder/naast het display. Daarnaast zijn er fysieke Android knoppen naast de home knop zoals we inmiddels van Samsung gewend zijn.

Samsung Galaxy Tab S3 Front

In de Samsung Galaxy Tab S3 komt een quad-core chipset in te liggen met vier cores op 2.15GHz en vier cores op 1.6GHz. De chipset krijgt 4GB aan werkgeheugen mee en 32GB aan interne opslagruimte. Er zal ondersteuning zijn voor USB Type-C met daarachter USB 3.1. Dus je krijgt de maximale snelheid bij het overzetten van documenten. De Android tablet draait Android 7.0 Nougat en er komt een qwerty toetsenbord bij. Of die standaard wordt meegeleverd is nog onduidelijk.

Via MySmartPrice.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.