In de tech worden de eerste gevolgen van de Brexit zichtbaar. Het uitbreiden van een Sonos multiroom speaker netwerk gaat in het Verenigd Koninkrijk een stuk duurder worden.

Als resultaat van de Brexit begint Sonos haar prijzen flink te verhogen. Een Play:1 gaat van £169 naar £199. De Play:3 van £259 naar £299 en de Play:5 van £429 naar £499. De grootste prijsverhoging zit hem in de Connect lijn. Een Connect:Amp gaat van £399 naar £499. Sonos noemt op haar website de wisselkoersen de veroorzaker van de flinke prijsstijging. De vraag is of de euro prijzen met hetzelfde verhaal omlaag kunnen, nu de dollar en de euro bijna gelijkwaardig aan elkaar zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.