Bol.com en Kobo gaan ebooks als abonnement aanbieden

Bol.com Kobo Plus

Onbeperkt lezen voor nog geen tientje per maand. Steeds meer partijen stappen in deze markt voor ebooks. Gewoon omdat een ebook zelf echt krankzinnig duur is. Voor nog geen tientje mag je helemaal losgaan in het assortiment van Bol.com.

De twee bedrijven presenteren vandaag het Kobo Plus abonnement. Sinds 2014 is het al zo dat Bol.com één van de twee boekenwinkels is op Nederlandse ereaders van Kobo. Met het gezamenlijke Kobo Plus abonnement kunnen Kobo gebruikers nu onbeperkt lezen voor een vast bedrag per maand. Het enorme assortiment dat de twee bieden bestaat uit 40.000 ebooks waarvan 16.000 Nederlandstalig. Het gaat om zowel recente als klassieke titels.

Verken hier het aanbod. De eerste dertig dagen zijn gratis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.