Jeroen
Jeroen

Sandberg presenteert de Hailstorm Mechanical Keyboard

Sandberg kennen we van hun Esports equipement label dat gaming gadgets op de markt brengt die scherp geprijst zijn en van geweldige kwaliteit. De Hailstorm is hun nieuwste aanwinst en binnenkort verkrijgbaar.

De Sandberg Hailstorm Mechanical Keyboard is de ultieme toetsenbord voor de serieuze gamer! Het toetsenbord is gebouwd op een zware metalen plaat voor extra gewicht en heeft 104 mechanische toetsen die zorgen voor volledige nauwkeurigheid en extreme duurzaamheid!

 

Elke toets heeft volledige RGB-achtergrondverlichting. Inbegrepen in het pakket is gebruiksvriendelijke software voor de programmering van lampen etc. Het toetsenbord is voorzien van een stijlvolle rubber beklede polssteun, dus het is comfortabel te gebruiken, en tegelijkertijd beschermt uw polsen tijdens de uren van gaming.

Het keyboard is vanaf maart verkrijgbaar met een adviesprijs vanaf € 100,-

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.