Samsung kondigt zojuist aan dat haar wearables voortaan ook werken met iOS. Het was al langer mogelijk om de Gear horloges ook op non-Samsung Android smartphones te gebruiken.

De Gear app voor iOS is compatible met de Gear S2, Gear S3 en Gear S3 Special Edition Designed by BALR smartwatches van Samsung. Met de Gear app worden notificaties en andere zaken direct tussen de iPhone en de Gear horloges gesynchroniseerd. Jouw iPhone moet wel minimaal op iOS 9 draaien.

Update 5 januari – Samsung trekt de ondersteuning terug. De iOS app is nu in een testfase en zal later alsnog worden gelanceerd.

In tegenstelling tot de mededeling in het persbericht “Samsung wearables geschikt voor gebruik met iOS” dat je gisteravond hebt ontvangen, willen we je laten weten dat de iOS-comptabiliteit voor onze wearables op dit moment nog niet beschikbaar is. Momenteel voert Samsung de laatste testen uit en Samsung is erg blij dat zijn wearables Samsung Gear S3, Gear S3 Special Edition Designed by BALR en Gear S2 zeer binnenkort geschikt zijn voor gebruik met iOS. We houden je op de hoogte van de voortgang.

We bieden onze excuses aan.

Update: 9 januari – Samsung geeft aan alsnog de functionaliteit voor iOS te hebben gelanceerd. Vanaf vandaag werken de producten dus alsnog samen met de iPhone en iPad.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.