GadgetGear.nl

Netflix rolt Android-exclusieve functie uit

Netflix is gestart met de uitrol van een nieuwe functie die exclusief ontwikkeld is voor Android gebruikers. Het is een uitbereiding op de download functionaliteit die voor iOS gebruikers nooit beschikbaar zal komen.

Het is nu namelijk mogelijk om films en series te downloaden op externe opslagmedia zoals MicroSD kaarten. Bovendien wordt de verwisselbaarheid ondersteund. Je kunt dus een kaartje afvullen met films en series terwijl je op een andere kaart gewoon jouw belangrijke bestanden hebt staan. Door de DRM van Netflix zijn de bestanden toch beschermd tegen misbruik.

De reden dat dit nooit naar iOS zal komen heeft te maken met het beleid van Apple. Dit staat niet toe dat je vanuit het systeem met externe opslagmedia werkt. Hierdoor kan Netflix deze functionaliteit niet naar het platform brengen en zitten iOS gebruikers vast aan de hoeveelheid opslagruimte die standaard op het systeem aanwezig is.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten