Nederlandse luchtzuiveraar geslaagd op Kickstarter

Enkele weken geleden schreven we over de Brise. Een slimme luchtreiniger die de concurrentie aan gaat met het grote Dyson. Gewoon met het idee net even wat slimmer te zijn. Op verschillende gebieden. En natuurlijk een concurrerende prijs te presenteren. Het project blijkt succesvol.

Vanmorgen liet Brise via social media weten dat het gelukt is de nodige financiering via Kickstarter naar binnen te halen. Sterker nog, het bedrijf wist 205% van het streefbedrag op te halen. In haalde Brise €61.534 op bij Kickstarter gebruikers. Afhankelijk van het instapmoment werd maximaal 31% korting op de Brise luchtreiniger gegeven.

Brise verwacht de eerste luchtreinigers in april al uit te gaan leveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.