GadgetGear.nl
Leatherman Thread

Leatherman introduceert de ideale polsband voor klussers

De Leatherman Tread is een nieuw polsbandje met stoere, metalen schakels. Zoals je van het merk mag verwachten, heeft iedere schakel een eigen functie. Meerdere zelfs. Hierdoor heb je altijd een handige multitool om de pols.

Elk van de tien schakels bestaat uit 3 a 4 functies. In totaal bevat het polsbandje 29 functies. Van schroevendraaiers tot inbussleutels, ringsleutels en zelfs een pinnetje om de SIM van jouw smartphone te verwisselen en een opener voor flessen.

Leuk detail is dat deze Leatherman voldoet aan de internationale regels voor het vliegverkeer. Je mag dus gewoon met het polsbandje reizen.

Beschikbaarheid

De eerste uitvoering van de Leatherman Tread komt in een RVS uitvoering en in een Black DLC uitvoering. Respectievelijk gaan deze € 199 en € 229 kosten. Vanaf 1 maart zullen de schakels ook los worden verkocht en later zal Leatherman ook een schakel met een Zwitsers uurwerk aan de collectie toevoegen.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten