Kyocera heeft in Japan haar tweede generatie afwasbare smartphones gelanceerd. Smartphones die niet zomaar waterdicht zijn, maar de nodige bijzondere eigenschappen bevatten waardoor ze een heel stuk praktischer worden.

De Kyocera Rafre Android smartphones zijn voorzien van speciale bescherming tegen water. Deze bescherming kan ook met heet water overweg en met zeep. Zo kun je voorkomen dat jouw smartphone een pretpaleis wordt voor allerlei bacteriën. Bovendien kan de smartphone dus gewoon de hot tub in.

Kyocera heeft natuurlijk ook nagedacht aan gebruik in bijvoorbeeld een zwembad. Het touchscreen is zo ontwikkeld dat deze ook met natte, zelfs zeperige vingers gebruikt kan worden.

Kyocera introduceerde al eerder een smartphone die afgewassen kon worden. Dit was in 2015. Het heeft dus ruim een jaar geduurd voor deze een opvolger kreeg. Helaas is de Kyocera Rafre een smartphone die exclusief voor de Japanse markt wordt gemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.