Garmin introduceert navigatiesysteem speciaal voor campers en caravans

Of je nou met de caravan of de camper op stap gaat, een aangepast navigatiesysteem zou een belangrijk verschil in de reisbeleving kunnen maken. Garmin lanceerde speciaal voor de vakantieganger met sleurhut een speciaal navigatiesysteem.

De Camper 770 LMT-D is een navigatiesysteem dat rekening houdt met de behoefte van de vakantieganger. Zo kent het systeem onder anderen brughoogtes zodat je kunt voorkomen dat je vast komt te zitten of onverwacht in Frankrijk aankomt met een camperbreed zonnedak. Gewoon een kwestie van de maten van jouw gevaarte invoeren en de router wordt er op aangepast.

Het systeem wordt standaard geladen met de databases van ACSI, NKC en MHF. Zo kun je op jouw route de soleil de meest handige campings opzoeken die aan jouw wensen voldoen. Dus campings zonder internet kun je al van de kaart laten vallen ;-).

Over internet gesproken, de Garmin Camper 770 LMT-D is standaard voorzien van live services waaronder LiveTrack. Familie en vrienden kunnen zo exact zien waar jij bent. Ingebouwde WiFi zorgt ervoor dat je op de campings met internet snel het systeem kunt bijwerken.

Beschikbaarheid

De Garmin Camper 770 LMT-D ligt vanaf februari in de winkel voor €349,99.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram