GadgetGear.nl

Garmin introduceert navigatiesysteem speciaal voor campers en caravans

Of je nou met de caravan of de camper op stap gaat, een aangepast navigatiesysteem zou een belangrijk verschil in de reisbeleving kunnen maken. Garmin lanceerde speciaal voor de vakantieganger met sleurhut een speciaal navigatiesysteem.

De Camper 770 LMT-D is een navigatiesysteem dat rekening houdt met de behoefte van de vakantieganger. Zo kent het systeem onder anderen brughoogtes zodat je kunt voorkomen dat je vast komt te zitten of onverwacht in Frankrijk aankomt met een camperbreed zonnedak. Gewoon een kwestie van de maten van jouw gevaarte invoeren en de router wordt er op aangepast.

Het systeem wordt standaard geladen met de databases van ACSI, NKC en MHF. Zo kun je op jouw route de soleil de meest handige campings opzoeken die aan jouw wensen voldoen. Dus campings zonder internet kun je al van de kaart laten vallen ;-).

Over internet gesproken, de Garmin Camper 770 LMT-D is standaard voorzien van live services waaronder LiveTrack. Familie en vrienden kunnen zo exact zien waar jij bent. Ingebouwde WiFi zorgt ervoor dat je op de campings met internet snel het systeem kunt bijwerken.

Beschikbaarheid

De Garmin Camper 770 LMT-D ligt vanaf februari in de winkel voor €349,99.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten