GadgetGear.nl

Ewent introduceert nieuwe, draadloze lader

Ewent introduceert haar nieuwe EW1190 universele, draadloze Charging Pad. Een draadloze lader in een nette, transparante behuizing. Met blauwe sfeerverlichting om aan te geven dat hij aan staat.

De EW1190 Universele Draadloze Charging Pad van het Nederlandse Ewent, biedt ondersteuning voor de Qi technologie. Dit de technologie die in vrijwel alle elektronica met ondersteuning voor draadloos laden aanwezig is. Dus ook in de nieuwste smartphones van Samsung.

Om te voorkomen dat jouw smartphone wegglijdt, is het midden voorzien van een rubberen laag. De aansluiting is op basis van USB, dus lekker universeel.

Beschikbaarheid

De Ewent EW1190 Universele, draadloze charging pad gaat €22,50 kosten en ligt nu in de winkel.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten