Eminent introduceert een nieuwe 720p pan/tilt IP camera met WiFi

Het Nederlandse Eminent heeft met de EM6325 Camline Pro een nieuwe camera voor binnenshuis aan haar assortiment toegevoegd. Het gaat om een volledige pan & tilt oplossing wat zeer veel vrijheid geeft als beveiligingsoplossing.

Met behulp van de Camline Pro kun je overal ter wereld inloggen op jouw EM6325 Camline Pro camera, maar hij is ook volledig compatible met Synology NAS servers zodat je de beelden veilig, thuis kunt opslaan zonder ergens een abonnement af te hoeven nemen. Heb je geen Synology NAS, kun je er ook voor kiezen een Micro-SD kaart in de camera zelf te steken.

De EM6325 Camline Pro is voorzien van een HD beeldsensor met een resolutie van 1280x720p. We zijn deze camera al een paar dagen aan het testen en de resolutie is echt hoog genoeg om binnenshuis gezichten goed te herkennen. Infrarood LED’s zorgen voor goed nachtzicht evenals het IR Cut filter dat in de camerakop zit ingebouwd.

Beschikbaarheid

De Eminent EM6325 Camline Pro camera gaat €79,95 kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events