CES: Velux en Netatmo gaan samenwerken

Tijdens de CES tonen Velux en Netatmo het Velux Active systeem. Het betreft Velux producten met Netatmo technologie om direct controle te krijgen over het binnenklimaat in gebouwen.

Vanaf de herfst gaat Velux haar Velux Active producten uitleveren. Dit bestaat uit een herziene versie van het Velux Integra systeem waar WiFi ondersteuning aan wordt toegevoegd. Hierna is het systeem via iOS en Android aan te sturen. Daarbij kan het systeem reageren op temperatuur, CO2 niveaus, luchtvochtigheid en daglichtniveau.

Met deze stap zet Velux een grote stap in de richting van de IoT en het smart home. In hoeverre er meteen integratie zal zijn met IFTTT en andere platformen is nog niet bekend, maar dit is wel iets waar ze bij Netatmo veel mee bezig zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.