Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

CES: Sen.se presenteert twee nieuwe peanut sensoren

In navolging van een thermometer en een alarm voor persoonlijke bezittingen, komt Sen.se opnieuw met twee Peanut IoT sensoren. Op de CES presenteerde het bedrijf de SleepPeanut en de MedPeanut.

MedPeanut

De MedPeanut is gemaakt om te voorkomen dat je vergeet je pillen in te nemen. Het is een sensor die je simpelweg op het doosje van de pillen moet bevestigen. Daarmee maakt deze ook het onderscheidt. Het is niet nodig een specifieke doos voor de medicijnen aan te schaffen.

De MedPeanut kan je op twee manieren helpen herinneren om je medicatie in te nemen. De MedPeanut kan zowel een berichtje via een Bluetooth LE verbinding versturen als simpelweg een melodietje afspelen.

SleepPeanut

Met de SleepPeanut gaat Sen.se je helpen om jouw slaappatroon in beeld te krijgen. Het idee is niet alleen dat deze sensor relatief goedkoop is, maar ook mobiel. Slaap je in een hotel, kun je de SleepPeanut gewoon met je meenemen en alsnog jouw gegevens benaderen. De SleepPeanut maakt het ook mogelijk een smart alarm te zetten met een window van 30 minuten. Afhankelijk van waar je in jouw slaappatroon zit, zal de wekker je op het juiste moment proberen te wekken. Er zijn 14 melodietjes om uit te kiezen en met een simpele tik op de SleepPeanut, zet je hem in snooze modus. Ideaal mits je niet de Princes op de erwt bent 😉

Beschikbaarheid

De MedPeanut zal zo rond april in de winkel liggen voor €29. De SleepPeanut zal al in januari in de winkel liggen en eveneens €29 gaan kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.