Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

CES: SanDisk introduceert haar snelste USB stick tot nu toe

SanDisk heeft de Extreme PRO USB 3.1 Solid State Flash Drive geïntroduceerd. Deze nieuwe stick is de snelste van SanDisk tot nu toe. De stick moet SSD snelheden behalen en daarmee 4K films in 15 seconden over kunnen zetten.

De Extreme PRO USB 3.1 Solid State Flash Drive komt in 256GB uitvoering op de markt. De stick maakt gebruik van USB 3.1. In samenwerking met de nieuwe controller behaalt de stick een leessnelheid van 420MB per seconde en een schrijfsnelheid van 380MB per seconde. De drive is in een aluminium behuizing gelegd wat deze een premium look & feel geeft. Bovendien is dit goed voor de hittegeleiding. Om data veilig te houden biedt de stick ondersteuning voor 128-bit AES encryptie.

Beschikbaarheid

De SanDisk Extreme PRO USB 3.1 Solid State Flash Drive ligt eind deze maand in de winkel voor €175,95.

2 reacties

  1. Gevaar van een metalen usb stick behuizing is dat als je statisch geladen bent (meestal zonder het zelf door te hebben) dat dit bij het in de usb poort steken direct je mooederbord doet overlijden, Is mij overkomen…pats…pc uit.
    Heeft een boel geld gekost maar was voor mij de reden gelijk maar een snellere processor erin te ploffen.

  2. achteraf berichtje: dit was een algemene opmerking De sandisk heeft een plastic behuizing en dan heb je dit probleem dus niet. (Mooie stick met die spec’s)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.