CES: SanDisk introduceert de eerste A1SD MicroSD geheugenkaart

De MicroSD standaard wordt al jaren beschermd en beheerd door de SD Association. Eind vorig jaar introduceerden ze daar de App Performance Class. Nu is SanDisk de eerste die een kaart met deze App Performance Class uitbrengt.

De App Performance Class draait om de snelheid in IOPS op een geheugenkaart. Dus hoe snel hij kan wisselen tussen het ontvangen en verzenden van data. Dit is erg belangrijk om apps vlot vanaf een SD kaart uit te kunnen voeren. Deze nieuwe kaart voldoet aan het A1 niveau en kan een snelheid van 500 IOPS garanderen en pieken op 1.500 IOPS.

Deze nieuwe generatie kaarten maakt het ook interessant om smartphones of tablets met minder geheugen te kopen en voor apps zelf geheugen bij te prikken. Immers zijn de apps vanaf de kaart niet noodzakelijk langzamer dan vanuit het hoofdgeheugen van de smartphone of tablet.

Beschikbaarheid

De nieuwe A1SD Micro USB kaart van SanDisk ligt deze maand al in de winkel voor €199,99.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram