GadgetGear.nl

CES: Samsung presenteert haar Chromebook Plus en Pro

Samsung heeft zojuist twee nieuwe Chromebooks aangekondigd tijdens de CES. Opvallend is dat beide modellen zijn uitgerust met een 360-graden scharnier. Daarnaast krijgen beiden een Quad-HD display en een stylus.

Met het 360-graden scharnier is het mogelijk om de Chromebooks nu ook in tabletmodus te gebruiken. De stylus heeft voor het eerst ook een vaste plek in een Chromebook gekregen waardoor je ook op creatief vlak meer met de computer kunt doen.

Het display heeft een 3:2 verhouding. Het wordt beschermd door Gorilla Glass 3. Ze hebben een resolutie van 2.400×1.600 pixels. De Chromebooks zijn ook de eerste modellen met een dubbele USB Type-C aansluiting erop. Ze moeten zelfs in 4K naar 4K schermen kunnen streamen.

De Chromebooks krijgen 4GB aan werkgeheugen mee en 32Gb aan interne opslagruimte. De accu’s moeten zo’n 8 uur meegaan. De Chromebook Plus draait op een ARM processor van Qualcomm. De Pro versie op een Intel Core M3 processor.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten