CES: Samsung introduceert de Powerbot VR7000 robotstofzuiger

Wat de IFA is voor Europa, is de CES voor Amerika. Maar dan nog groter. Deze week kunnen we dus weer ladingen aan productlanceringen verwachten en we trappen af met Samsung. Samsung presenteert deze week haar nieuwste stofzuigrobot, de Powerbot VR7000.

De Powerbot VR7000 is van een nieuw ontwerp voorzien waardoor de robot beter in de hoeken stof moet kunnen zuigen. Daarnaast is de robot 28% kleiner dan de VR9000 waardoor hij nog een maximale hoogte van 97 mm heeft. Daarmee is de kans weer wat groter dat hij moeiteloos onder bedden en banken doorrijdt.

De Powerbot VR7000 levert motorisch een zuigkracht van 20 Watt. Met de nieuwe Edge Clean functie komt hij tot 15 mm van de muur. Ook heeft Samsung de breedste borstel ooit in een robotstofzuiger geplaatst met een breedte van 288 mm. De borstel is ook zo ver mogelijk naar voren geplaatst en active shutter moet er voor zorgen dat de airflow wordt geoptimaliseerd.

Sensoren zorgen er ook voor dat de robot goed in staat is om het huis in kaart te brengen en vuile plekken te detecteren. Hij is zelfs in staat om de overgang van harde naar zachte ondervloeren waar te nemen en de zuigkracht hierop aan te passen.

Beschikbaarheid

De Samsung Powerbot VR7000 ligt vanaf april in de winkel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.