GadgetGear.nl

CES: Nvidia komt met nieuwe 4K Shield TV en integreert IoT

Nvidia heeft vandaag de nieuwe Shield TV aangekondigd. Nvidia is daarmee één van de meest innovatieve spelers op de markt van de Android boxen. Niet alleen omdat Nvidia gebruik mag maken van Android TV, maar ook omdat het een aantal andere interessante opties toevoegt.

De nieuwe Shield TV kan streamen op 4K resolutie met ondersteuning voor 10-bit HDR graphics. Voor 4K streams kun je onder anderen gebruik maken van de Amazon, Netflix, VUDU, YouTube en Google Play Movies apps.

Het is de eerste box die ook de Google Assistent naar de woonkamer brengt. Daarmee komt stembesturing van de TV een stuk dichterbij. Om de stemherkenning te optimaliseren heeft Nvidia de Nvidia Spot microfoon ontwikkeld.

Nvidia heeft ook het Samsung SmartThings platform aan de Shield TV toegevoegd. Hierdoor is het mogelijk smart devices in huis direct aan te sturen. Mits die met SmarThings overweg kunnen natuurlijk.

Beschikbaarheid

Nvidia lanceert de nieuwe Shield TV op 16 januari in de VS en Canada voor omgerekend €229,99. Dit is inclusief controller en afstandsbediening. Dat model krijgt 500GB interne opslagruimte.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten