GadgetGear.nl

CES: Nokia start de verkoop van de Withings Steel HR

Nokia is gestart met de verkoop van de Withings Steel HR. De nieuwste generatie connected horloges van het Franse designmerk. Belangrijk in deze nieuwe generatie is de aanwezigheid van een hartslagsensor. De Withings Steel HR werd al aangekondigd tijdens de IFA, maar is nu eindelijk klaar om ook echt in gebruik genomen te worden. Het […]

Nokia is gestart met de verkoop van de Withings Steel HR. De nieuwste generatie connected horloges van het Franse designmerk. Belangrijk in deze nieuwe generatie is de aanwezigheid van een hartslagsensor.

De Withings Steel HR werd al aangekondigd tijdens de IFA, maar is nu eindelijk klaar om ook echt in gebruik genomen te worden. Het nieuwe klokje bevat niet alleen een hartslagmeter. Het heeft ook een accuduur van 25 dagen. Met behulp van een klein display in de wijzerplaat kan de smartphone belangrijke notificaties weergeven.

Beschikbaarheid

Er komen zowel witte als zwarte versies van de Withings Steel HR in zowel 36mm als 40mm uitvoering. De 36mm versies gaan €189,95 kosten. De 40mm €199,95.

Reageren

Arjan Olsder

Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.