CES: Netgear introduceert de Arlo Baby

Netgear's lijn van Arlo camera's blijft zich snel uitbreiden. Het systeem heeft er letterlijk een kleintje bij gekregen. Het gaat om de nieuwe Arlo Baby. Een speciale camera voor op de babykamer, die daarna als gewone IP camera ingezet mag worden.

Toch is de Arlo Baby meer dan slechts een IP camera. Er zitten ook sensoren in die het klimaat in de babykamer scherp in de gaten houden. Zo worden luchtkwaliteit, luchtvochtigheid en de temperatuur constant gemeten. De Arlo kan ook reageren op basis van de ingebouwde microfoon. Zo kun je een alert krijgen wanneer de baby ligt te huilen. De beelden van de Arlo Baby worden in Full HD gestreamd. Ook 's nachts met behulp van de IR LED's. Je kunt via de camera direct met de baby praten, maar ook muziek afspelen. Doordat de Arlo Baby een interne accu heeft, hoeft hij ook niet steeds in de buurt van een stopcontact te staan. Tenslotte zit er nog een nachtlampje op dat je zelf kunt instellen.

De Arlo Baby streamt haar beelden gratis naar de cloud omgeving van Netgear. Daar blijven beelden gratis 7 dagen bewaard. Daarmee is Netgear zeer royaal ten opzichte van vele andere merken in deze markt. Er komt ook een optioneel 7 inch display waarmee je altijd live naar de baby kunt kijken. Tenslotte is het mogelijk kitjes te kopen om de camera schattig aan te kleden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram