De nieuwe Misfit Vapor is alles behalve een nieuwe e-cigarette. Het is een nieuwe fitness tracker die direct de strijd aan gaat met de Fitbit Blaze. Ook hier gaat het namelijk om een eigen besturingssysteem dat vooral op activity tracking is gericht. Maar dan met een zeer stijlvol, rond touchscreen.

Het ronde touchscreen heeft een doorsnede van 1,39 inch en is een OLED display. De keuze voor OLED is logisch. Het is energiezuinig en werkt ook prima in de zon. In het klokje vinden we een accelerometer, altimeter, gyroscoop, optische hartslagsensor, GPS ontvanger, microfoon, wifi- en bluetooth antenne. Met behulp van 4GB aan opslagruimte kan muziek direct op het horloge worden gezet en via bluetooth naar oordopjes worden gestreamd.

De Misfit Vapor is gemaakt voor sporters en mag dus gewoon mee het zwembad in. Sterker nog, hij kan tot 50 meter de diepte in. Laden kan via USB of draadloos via qi.

Beschikbaarheid

De Misfit Vapor ligt dit jaar in de winkel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.