Invoxia komt deze CES met een opvolger voor haar innovatieve Triby internetradio. De Triby is een internetradio met een ingebouwde VOIP en messaging service voor binnen het huishouden en ondersteuning voor Amazon Alexa. Dit jaar krijgt de slimme radio al een belangrijke upgrade.

De nieuwe uitvoering gaat de Triby IO heten. Qua design heeft de radio de nodige veranderingen ondergaan. Zo zijn de vrolijke radio- en VOIP knoppen vervangen voor 6 neutrale functietoetsen. Er is een donkerdere metaalkleur gekozen en de basiskleur van het eInk display lijkt nu zwart te zijn.

Belangrijker nog, dit nieuwe model bevat IFTTT integratie. Hoewel Amazon Alexa al heel veel hardware ondersteund, hebben we daar officieel nog niets aan in Nederland omdat Amazon Nederland nog niet ondersteund. Hetzelfde gaat ook op voor vele andere landen. Met behulp van IFTTT slaat de Triby een brug waardoor je alsnog bijvoorbeeld Philips Hue lampen aan kunt sturen vanuit de internetradio. Zo zou je de lampen bijvoorbeeld kunnen laten knipperen op het moment dat er een berichtje binnenkomt op de radio, of als een VOIP gesprek wordt gestart.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.