CES: Honor gaat haar nieuwe #Xtraordinary vlaggenschip presenteren

Honor Double or Nothing CES

Onder het motto Double or Nothing verstuurde Honor in de VS uitnodigingen voor de CES naar journalisten. Op de officiële accounts roept Honor onder de hashtag #Xtraordinary op dat er iets bijzonders gaat gebeuren. Dus wat mogen we verwachten op 4 januari?

Dat het nieuwe toestel een dubbele camera heeft mag niemand verrassen. Immers, Double or Nothing. Bovendien, de Honor 8 heeft ook een dubbele camera net als een aantal andere modellen. Voor een vlaggenschip ga je natuurlijk geen stap terugzetten.

Zeer waarschijnlijk betreft dit de aankondiging van de Honor Magic. Het nieuwe Honor toestel dat een tijdje geleden is gepresenteerd in China. Dit toestel heeft aan beide kanten afgerond glas. Het display van de Honor Magic meet 5 inch en heeft met 1440×2560 heel wat meer pixels dan de Full HD resolutie waar fabrikant Huawei zich toch lang aan heeft vastgehouden.

Het is een toestel op basis van de nieuwe Kirin 950 chipset van HiSilicon. Hier liggen vier 2.3GHz processorkernen in en nog eens vier op 1.8GHz. Een Mali-T880 MP4 GPU en 4GB aan werkgeheugen. Er zit standaard 64GB aan opslagruimte in en de dubbele camera schiet 12 megapixel foto’s.

Het marktaandeel van Honor is nog wat beperkt in de VS. Ten opzichte van Nederland worden daar heel wat minder smartphones onder het jonge merk uitgebracht. Met de presentatie op de CES lijkt Huawei van plan om het merk groots neer te zetten in het land. Van Huawei zelf verwachten we een nieuwe release tijdens het Mobile World Congress.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.