CES: D-Link introduceert de Omna Apple HomeKit Camera

Tijdens de CES heeft D-Link haar eerste IP camera gepresenteerd die volledig compatible is met Apple HomeKit. De D-Link Omna DSH-C310 heeft bovendien een 180-graden lens meegekregen.

De Omna DSH-C310 is de eerste in een familie van camera's die D-Link voor Apple HomeKit aan het ontwikkelen is. Achter de 180-graden lens van de camera heeft D-Link een 1080p Full-HD beeldsensor geplaatst. Hierdoor streamt de camera haar beelden maximaal in Full HD. De camera past de bitrate aan naar de beschikbare snelheid van de internetverbinding.

De HomeKit functies van de D-Link Omna DSH-310 zijn beschikbaar vanaf iOS 10. Door de koppeling met HomeKit kan de camera onder anderen gebruikt worden om andere HomeKit apparaten aan te sturen. Zo zou de camera bijvoorbeeld de verlichting aan kunnen zetten wanneer deze beweging ziet. Daarnaast is ook tweeweg communicatie een optie voor de Omna camera. Hij is uitgerust met zowel een microfoon als een speaker. De infrarood LED's zorgen voor vijf meter nachtzicht. Voor offline opslag is de camera uit te rusten met een 128GB Micro-SDXC kaart. Er is nog geen informatie over de beschikbaarheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram