GadgetGear.nl

CES: Corsair upgrade Bulldog naar Bulldog 2.0

Corsair introduceert dit jaar de Bulldog 2.0. Daarmee krijgt de Bulldog een upgrade naar Intel’s Z270 platform en dus de 7e generatie intel Kaby-Lake processoren. 

In principe is de Bulldog een bare-bone kit met basis componenten. Voor $400 krijg je de Bulldog behuizing met een Intel Z270 moederbord, SF-600 voeding en een Hydro Series H6 SF processor waterkoeler. Met deze basis moet je zelf nog wel enkele onderdelen kiezen en installeren, dit biedt flexibiliteit en ruimte om de Bulldog uit te bouwen naar jouw budget en voorkeuren. Ook zijn er daarnaast verschillende resellers die ook volledig geassembleerde versie van de Bulldog aanbieden.

De upgrade van de Bulldog naar versie 2.0 zit hem vooral in de nieuwe Kaby Lake processoren, welke een refresh zijn van de 6e generatie Skylake processoren. Beide processoren werken met hetzelfde 1151-socket en in theorie moeten de meeste processoren na een firmware update compatible zijn voor de huidige moederborden. Voor Corsair is dat echter geen excuus om de Bulldog niet even een refresh te geven aan de start van 2017.

De Corsair Bulldog 2.0 is nu al verkrijgbaar via de Corsair webshop en enkele resellers is Noord-America, de UK en Australie. De Corsair Bulldog 2.0 gaat, net als zijn voorganger, voor $399 over de toonbank. Corsair geeft ook twee jaar garantie mee op de bare bone.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten