Brother introduceert 2-kleurige labelprinter

Labelprinters komen we tegenwoordig overal tegen. Het zijn simpele printers die gebruik maken van de eigenschappen van thermisch papier. Door dit te verhitten, ontstaat een print waarbij geen inkt nodig is. Het nadeel is ook altijd zichtbaar geweest. De printers konden slechts zwart printen.

Met haar nieuwste labelprinters is Brother erin geslaagd de signaalkleur rood toe te voegen. Niet door stiekem een rood inktpatroon in de printer te drukken. Ook dit moet gewoon een thermisch proces zijn. De mogelijkheid om rood te printen zit op de nieuwe QL-800 , QL-810W en QL-820NWB modellen die nu verkrijgbaar zijn, maar alleen in combinatie met de speciale labelrollen van Brother. De printers printen dan met een resolutie van 300x600 DPI.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram