Brother introduceert 2-kleurige labelprinter

Labelprinters komen we tegenwoordig overal tegen. Het zijn simpele printers die gebruik maken van de eigenschappen van thermisch papier. Door dit te verhitten, ontstaat een print waarbij geen inkt nodig is. Het nadeel is ook altijd zichtbaar geweest. De printers konden slechts zwart printen.

Met haar nieuwste labelprinters is Brother erin geslaagd de signaalkleur rood toe te voegen. Niet door stiekem een rood inktpatroon in de printer te drukken. Ook dit moet gewoon een thermisch proces zijn. De mogelijkheid om rood te printen zit op de nieuwe QL-800 , QL-810W en QL-820NWB modellen die nu verkrijgbaar zijn, maar alleen in combinatie met de speciale labelrollen van Brother. De printers printen dan met een resolutie van 300×600 DPI.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.