$1,6 miljoen opgehaald om Apple MacBook Pro's te verbeteren

HyperDrive heeft zojuist hun Kickstarter campagne bijna afgerond. En met succes. Het doel? Het verkopen van een gadget die gebruikers van de MacBook Pro dezelfde aansluitingen teruggeeft die op het vorige model zaten.

We weten het allemaal. Apple is qua design echt wel een topbedrijf, maar Apple heeft ook een missie. Zo min mogelijk openingen in hun computers, tablets en smartphones open laten. Hoe dichter een behuizing, hoe mooier... maar dat is niet voor iedereen even praktisch.

HyperDrive heeft dan ook een Thunderbolt USB-C hub gemaakt die op de zijkant van een MacBook Pro geklikt kan worden. Deze hub heeft grofweg de vormgeving van de MacBook Pro waar je hem aan koppelt. Inclusief de aluminium kleur die Apple zelf ook gebruikt.

Wanneer de HyperDrive op de MacBook Pro geklikt is, krijg je als gebruiker een HDMI, 2x USB-C met Thunderbolt 3, 2X USB 3.1, een microSD en een gewoon SD kaartslot terug.

Met haar campagne haalde HyperDrive tot nu toe $1.651.053 op van 18.538 investeerders/kopers. Op het moment van schrijven staat de campagne nog 70 uur open.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Roelof van Doorn
Je ziet me wel, maar herkent me niet. Blijf gokken wie ik ben. Als je het weet zeg je 'O, die!'

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram