Netgear komt met de mobiele Arlo Go

Netgear heeft in de VS de Arlo Go aangekondigd. In tegenstelling tot eerdere Arlo's voor buiten werkt deze met oplaadbare batterijen en worden deze opgeladen met zonne energie. Daarmee elimineert Netgear een belangrijke kostenpost in deze 100% draadloze beveiligingscamera's voor binnen en buiten.

De Arlo Go is ook niet zo zeer bedoelt voor in en om het huis, maar kan ook gebruikt worden om de tent op de camping of de boot op het water in de gaten te houden. Er is ruimte voor een SIM kaartje waardoor de Arlo Go haar beelden via 3G of 4G het internet op kan slingeren. Het is ook mogelijk om de beelden op een SD kaartje op te slaan zodat je ook altijd een offline back-up hebt. Handig als het internet het even niet doet.

Beschikbaarheid

Qua beschikbaarheid voor Nederland weten we officieel nog niets, maar het is waarschijnlijk dat de Arlo Go het eerste kwartaal van 2017 al in de schappen ligt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram